تأکید مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری غدیر بر ضرورت تحقق «حکمرانی شرکتی هوشمند»تأکید مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری غدیر بر ضرورت تحقق «حکمرانی شرکتی هوشمند»تأکید مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری غدیر بر ضرورت تحقق «حکمرانی شرکتی هوشمند»

مهندس سید مجید هدایت مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری غدیر در جمع معاونین و مدیران ارشد گروه، بر اهمیت استقرار حکمرانی شرکتی هوشمند و نقش آن در ارتقای شفافیت، کارایی، تصمیم‌سازی مبتنی بر داده و بررسی الزامات «حکمرانی شرکتی هوشمند» و رویکردهای نوین مدیریت سرمایه‌گذاری تأکید کرد.

به گزارش روابط‌عمومی گروه سرمایه‌گذاری غدیر؛ مهندس سید مجید هدایت با تشریح ابعاد مختلف حکمرانی شرکتی در گروه‌های بزرگ اقتصادی، اظهار داشت: حکمرانی شرکتی هوشمند، زیربنای مدیریت کارآمد، نظارت دقیق و تصمیم‌سازی علمی است. غدیر برای تحقق اهداف راهبردی خود، نیازمند یکپارچگی داده، ساختارهای چابک و پیاده‌سازی فرآیندهای هوشمندسازی در تمامی سطوح عملیاتی و مدیریتی است.

وی با اشاره به ضرورت ارتقای استانداردهای کنترل داخلی، شفافیت مالی و تعامل اثربخش میان هلدینگ و شرکت‌های تابعه افزود: حرکت به سمت حکمرانی هوشمند، نه تنها بهره‌وری را افزایش می‌دهد، بلکه ریسک‌های عملیاتی و سرمایه‌گذاری را به‌صورت قابل توجهی کاهش می‌دهد. در این مسیر همه مدیران باید رویکرد داده‌محور و مبتنی بر تحلیل‌های آینده‌نگر را در دستور کار قرار دهند.

مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری غدیر همچنین از راه‌اندازی و رونمایی سامانه یکپارچه حکمرانی شرکتی هوشمند در آینده نزدیک خبر داد و این اقدام را نقطه عطفی در بهبود نظارت، گزارش‌دهی و تصمیم‌سازی در مجموعه غدیر دانست.

در پایان جلسه، مقرر شد کارگروه تخصصی «حکمرانی شرکتی هوشمند» با مشارکت واحدهای مربوطه تشکیل شده و چارچوب عملیاتی این طرح در بازه زمانی مشخص برای اجرا به شرکت‌های تابعه ابلاغ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *